Udsnit af vores kunder

Maersk H2S Safety 

 

Udvikling af planlægningsværktøj til brug ved den daglige styring af medarbejdere og udstyr i forbindelse med offshore projekter. Projektet omfattede hele forløbet fra specifikation til endelig indkøring hos Maersk H2S Safety Services. Software løsningen indeholder en MSSQL database backend og Windows applikation. 

 

 
Melin Medical AS

 

Udvikling af betalingssystem til den norske sundhedssektor. Projektet omfatter hele forløbet fra de første indledende specifikationer til i dag, hvor mere end 1.200 betalingsterminaler er placeret på lægeklinikker i Norge.

Der gennemføres mere end 65.000 tusinde betalinger pr. dag, som håndteres af den special udviklede backend.

 

BEAS Payment Solutions

 

 

VeTech har igennem mange år udviklet betalingsløsninger, både til kontanter og kreditkort. Og sammen har de to firmaer løst specialopgaver inden for betalingshåndtering og parkeringsløsninger, hvor de eksisterende løsninger ikke kunne opfylde de krav og ønsker som kunden har stillet til løsningen.

 

MacArtney Underwater Technologies

 

For MacArtney Underwater Technologies har VeTech udviklet et "digitalt" cockpit til brug ved styring og overvågning af et undervandsfartøj, ROV, som bruges til havundersøgelse og inspektion af olieledninger.

Til projektet har VeTech udviklet en applikation, der igennem en række high-speed serielle kanaler kommunikerer med undervandsfartøjet for at bestemme dens placering i vandet, samt styring og overvågning af dens arbejde.

Andritz Feed & Biofuel   

 

VeTech har igennem mange år leveret software løsninger til Andritz Biofuel Technologies hvor vi bl.a. andet har udviklet et produktionsplanlægningsværktøj med direkte interface til Zenon SCADA.

Systemet bruges worldwide i forbindelse med planlægning og styringen af produktion på fabrikkerne.

Scandinavian Auto Logistics - SAL


For Scandinavian Auto Logistics i Esbjerg har vi udviklet et komplet track and trace system til håndtering af distributionen nye biler til forhandler og slut kunder.

Systemet udveksler data med en lang række af verdens største bilproducenter og distributør ved hjælp af forskellige EDI standarder og kommunikations protokoller.