Om VeTech

VeTech Software Solutions er et innovativt Vestjysk softwarehus beliggende i Esbjerg. Med udgangspunkt i kundens behov servicere vi industrien i forbindelse med udvikling af specialiseret software til bl.a. proces kontrol, regulering, dataopsamling og datapræsentation - en flok digitale værktøjsmager.

Vores kerneområde er software til dataopsamling, proceskontrol og man/machine interface til både Windows og Linux platforme, samt software til iOS og Android enheder.


Hos VeTech har vi kundens og slutbrugerens behov i centrum og ønsker at indgå som en kompetent sparringspartner i løsningen af opgaverne, så vi gennem en konstruktiv dialog kan finde den optimale løsning. Vi deltager gerne i alle faser af projektet, fra specificering af behov over design til implementering, indkøring og vedligehold.


For os er det vigtigt at være med ude hvor softwaren skal bruges og under hvilke forhold det skal fungere. Ved at se tingene fra brugerens side kan vi bedst rådgive og vejlede kunden, så vi sammen kan finde den bedste løsning og udvikle den bedste software til glæde for alle parter.


Vi tror på at godt software er er det, man ikke lægger mærke til, fordi værdien af godt software først bliver tydelig den dag det ikke virker!