Hvorfor vælge VeTech?

Hos Vetech Software Solutions udvikler vi digitale værktøjer, der kan tale sammen på kryds og tværs af alle jeres eksisterende programmer og computere. Værktøjerne kan løse de planlægningsmæssige - og strukturmæssige problemer, som I støder på hver eneste dag, og som garanteret er daglige irritationsmomenter, som ”desværre bare er nødt til at være sådan”. De stjæler tid og arbejdsglæde.

Oftest er det svært at finde en universal digital løsning, der lever op til alle de behov, ens virksomhed har, og derfor finder man sine egne lappeløsninger, hvor man hugger en hæl og klipper en tå, for at hverdagen på kontoret og i værkstedet hænger sammen.

Man klarer sig med sit Excel-ark, Word og kalender, mens man supplerer med stakkevis af gule sedler, der skal sørge for, at man ikke glemmer vigtige aftaler, login-koder eller andre informationer, som man ikke kan placere andre steder i sin digitale værkstøjskasse. Problemet med, at det nye mailsystem ikke kan læse vigtige mails fra det gamle system, og at økonomisystemet ikke fungerer sammen med lagerstyringen, er man nødt til at acceptere. Alle de usynlige forhindringer og uhåndterlige problemer vokser sig større og giver besværlige arbejdsgange og ulogiske processer i hverdagen.
 

Hos Vetech Software Solutions er vi 10 digitale værktøjsmagere, der udvikler– og programmerer den digitale løsning, du har brug for i din virksomhed, for at dine mange opgaver løses nemmere, hurtigere og fyldestgørende uden at skulle nøjes.
 

Vi sørger for at implementere dit digitale værktøj i dine computere, uden at det tager plads i kontorlandskabet – tværtimod får du mere tid og overskud til at gennemføre dine opgaver i hverdagen, når du bruger vores skræddersyede digitale løsninger i din virksomhed.