Udvikling af App

Tidens trend er at have det hele med i ”hånden” – altså tilgang til sine data igennem en Smart Phone. Vi har, her hos Vetech, stor erfaring i at håndtere data og ikke mindst at præsentere dem.

Om jeres behov er en special udviklet App. eller måske et optimeret web-site, designet specielt til Smart Phones afhænger helt af hvad formålet er.

I hvert tilfælde vil vi i fællesskab finde frem til den rigtige løsning, ud fra hvilke krav og ønsker der er til funktionaliteten, og hvordan løsningen evt. skal bruges rent markedsføringsmæssig.

 

Nogle af de fordele vi ser ved at udvikle en App. er:

 

  • En App kan få direkte tilgang til hardware på den enkelte Smart Phone, hvorfor det vil være det rigtige valg hvis man vil tilgå diverse hardware funktioner.
  • En App kan udnytte at der findes en markedsplads for salg/download af apps.
  • Det er nemt for nye ”kunder” at finde en App og downloade og installere den på sin Smart Phone.

 

 

Ulemper ved App. er:

  • En App kan have en tendens til at blive dyre at udvikle og vedligeholde, der er flere forskellige mobile platforme samt hardware konfigurationer.
  • Hver gang med skal release en ny version, skal den godkendes på App Store, hvilket kan tage tid.
  • Der kan komme opdateringer til de forskellige platforme på forskellige tidspunkter som kræver en opdatering af ens app, hvorfor man kan komme i en situation hvor ”samme” arbejde skal laves flere gange.

 

Ønsker I et ganske uforpligtende møde for at høre vores mening, og evt. modtage et tilbud på udvikling af jeres løsning, så kontakt os gerne.