Kompetencer

VeTech Software Solutions er et innovativt softwarehus beliggende i Esbjerg. Vi taler kodesprog flydende, men vores digitale løsninger kan alle forstå. Vi betragter os som digitale værktøjsmagere, og med udgangspunkt i kundens behov servicerer vi industrien i forbindelse med udvikling af specialiseret software til bl.a. proces kontrol, regulering, dataopsamling og datapræsentation. Vores kerneområde er software til dataopsamling, proceskontrol og man/machine interface til både Windows og Linux platforme, samt software til iOS og Android enheder.

 

Vores digitale værktøjer er softwareløsninger, som kan udvikles præcist til de formål, du har brug for i din virksomhed, for at din hverdag bliver nemmere og mere logisk. Ved at vælge en digital løsning fra Vetech Software Solutions, vælger du en løsning, der er tilpasset lige nøjagtigt dine behov og de systemer, du allerede anvender. Du fravælger dermed markedets mange standardløsningers utilstrækkelighed.

 

Vores 10 digitale værktøjsmagere er kompetente softwareudviklere og programmører, og de har udviklet softwareløsninger med unikke funktioner til firmaer i forskellige brancher og til alle tilgængelige platforme.

 

Blandt de opgaver, vi har løst